Jaha!!!!

Jaha,nu sitter man i gnesta och har allmänt tråk:P
Och sen måste man äta nån jävla Heracillin också för att jag hade tydlingen en infektion som hade gjort att jag hade fått utslag!
Men det roliga är att jag älskar Emelie Martinsson och det tråkiga är att mitt billjud inte vill gå igång!!!!!!!


LOVE YOU GIRL

Världens underbaraste tjej!

Jag har hittat världens underbaraste tjej, en tjej som är helt underbar på alla sätt och vis.Första gången jag såg dig var det som en blomma som slog ut,du var och är helt underbart vacker.När jag tänker på dig så slåt mitt hjärta volter av lycka och varje gånge du rör mig får jag gåshud och skickar signaler till mitt hjärta som gör att det slår snabbare.Du är den ända tjejen som jag har verkligen älskat och jag hoppas att det är dig jag kommer att få leva livet med för jag är så himla lycklig med dig så jag struntar i allt annat.
Jag hoppas att det är jag som är din stora kärlek för det är det du är för mig, Emelie Sofia Martinsson, det är dig jag vill leva livet med för jag har aldrig vart så lycklig som jag är när jag är med dig!
Det finns tyvär inga ord för vad jag känner för dig, men om jag kunde sjunga skulle jag sjunga mina känslor för dig, om jag kunde dansa så skulle jag göra det men det ända jag kan göra är att ge dig mitt hjärta och mitt ord på att jag alltid kommer att älska dig.
Jag hoppas att du känner samma för mig för om du gör det så kommer jag ge dig vad du vill och jag skulle kunna göra vad som helst för dig älskling.
Heart Två hjärtan som tillsammans blir ett helt och det är precis så jag känner för dig.

Semester!

Ja,som ni kanske har märkt så har jag inte vart någe rolig alls och det får man väl be om ursäkt för men det kan har vart därför att det är  man ju faktist sommarlov och jobbar så man har faktist inte tid till att sitta vid datorn hela tiden.....
Men det som har hänt är väl att jag tog en vecka semester nu och följde med min älskling till Halmstad och  min bara hade allmänt mysigt,jag har fått igång min lilla blåa 240 och den går faktist som ett skott,eller nått!
Men det som kommer att hända i sommar är väl att min flicka kommer upp 7 Augusti på Spartacus som kommer att bli årets FEST med stora bokstäver;)

Ha en bra sommar med massor av bad,smek och sol dagar framför er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps.
Som alltid brukar jag ju avsluta med ett citat och dagens citat blir:
"Fyll dagarna med liv och inte livet med dagar"

                                                                                                                                Ds.

RSS 2.0