Vill ni komma på min fiskedamm?

Jaha,barnkalas är ju en kategori försig. Dagen i ära är man i helsingborg hos emelies faster och firar barnkalas. Tänk er ett jetflygplan som drar igång efterbränningskammaren och drar iväg i 6G. Tänk om det vore så väl att man kunde sitta bakom och känna sig nertryckt i stolen av att känna sig 6 gånger så tung!
Men nu är det ju inte riktigt så men huvdvärken börjar ju göra namn för sig!:P

Men som vi vet så avslutar jag ju med citat och denna gången ska faktist vara ett som jag själv kommit på:

"Det är ingen idé att klaga eftersom det ändå inte finns någon som lyssnar"

MVH eran djungelvän

Gott och blandat-Godis för dig som är kräsen!

Rubriken kanske säger mycket men som vanligt kanske ni vill veta vad jag menar med den,så vi kan ju börja bakifrån som ordsättet säger!
Småskaliga som vi hade var väl helt okej eftersom jag hade det med Johnny men jag sen hade vi ju några nötter också men som sista veckan var det bara järngänget kvar,det vill säga bara jag och Johnny. Nästa punkt på dagordningen måste nog vara en av de mest roligaste kurser-Skördarkurs. Jag har fått Esa som instruktör vilket är skit bra eftersom jag har fått chansen till att köra 1070E.Den går skit bra men man vart lite åksjuk ibörjan eftersom hytten svänger med så när man svängde ut huvudet för att ta nästa träd så flyttade man över kranen också och då följde ju hela hytten med!
Sen är det väl som vanligt sista punkten på listan och det är väl att försöka att förklara rubriken. Och det är väl så enkelt att min älskling gör världens godaste kaka=)
Ni som har läst den här bloggen innan vet ju att jag försöker att lägga in ett citat på varje inlägg och idag ska jag inte vara sämre:


"Det högsta nöjet i livet är att göra det som folk säger att man inte får"

Trevliga hälsningar från eran vän i djungeln....

RSS 2.0