Rasism!?

Alla ni som säger att ni är patrioter, är ni rasister också eller bara främlingsfientliga?
Nu ska inte jag hoppa på några personer utan jag tänkte rent allmänt.Jag vet att jag inte är rasist så länge alla som kommer hit sköter sig. Det spelar ingen roll om ni är vita,svarta,brunfärgade eller kommer från Asien. Jag tycker vi ska göra som Englad/Storbrittanien, vi tar in alla som vi kan ha nytta. I dagens läge så sätter vi alla invandrare i deponi(det betyder att förvara), det tycker jag är skit dåligt att vi sätter läkare på att köra tunnelbana eller som städare. England gör så att de tar in läkare och sen sätter dem på de proven som krävs för att vara läkare i det landet och det är precis så vi ska göra. Det är väl klart som fan att många är lite främlingsfientliga av sig när de flesta,inte alla,bara tar emot en jävla massa bidrag och inte sköter sig. Sen tycker jag det är dåligt av Sveriges lagar att så fort vi säger blatte eller nått annat kränkade så får vi alltid skulden för det men när dem säger svenejävlar så då är det lugnt. Men om vi säger blatte så kallas det ju kränkning av folkslag eller nått sånt fint men dem gör ju precis samma sak när de säger svennejävel men då är det helt plötsligt inte kränkning. Nu tycker ni säkert att jag är en jävla rasist,patriot jävel eller främlingsfientlig men då frågar jag er rent ut:

                                         HUR TYCKER NI ATT DET SKA VARA?

Jag tycker så länge alla sköter sig så får ni gärna komma hit, och det gäller även svenskar att så länge vi sköter oss och gör det vi alla egentligen har i oss: Jobba,träffa kompisar och bara vara allmänt jävla trevliga så skulle allting vara bra.
En lite parantes om det här så säger jag bara: Rösta för fan inte på Sverige demokraterna
Deras största program punkt är invandrar politiken och dem säger så gott som tvär nej till att ta in flera,men en liten nyhetsfakta: Sveriger är uppbyggd på invandrare,våra förfädrara var det och sveriger består i princip av invandrare och det är skit bra för jag tror inte det finns en enda ingenjör som går ut från skolan som vill jobba som städare eller tunnelbanechafför.

Ni får skriva precis vad ni tycker,om ni tycker att jag är dum i huvudet eller om jag har blivit rasistisk på nått sätt men det är precis så jag tycker!
Så skriv gärna ett inlägg.......

RSS 2.0